aanmeldknop
Wij verwelkomen graag nieuwe leerlingen. Gedurende het gehele jaar de mogelijkheid om een afspraak maken voor een rondleiding of kennismakingsgesprek. We houden jaarlijks een open dag voor ouders van nieuwe leerlingen. Deze vindt over het algemeen plaats tussen half en eind januari, omdat de officiële aanmelddagen begin februari plaatsvinden.

Voor het schooljaar 2018/2019 is de open inloopochtend op vrijdag 18 januari 2019. U ben t samen met uw kind van harte welkom om dan bij ons op school te bezoeken. U krijgt van onze leerlingen een rondleiding om een algemene indruk van onze school te krijgen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u uw overige vragen aan de leerkrachten en schoolleiding stellen. De aanmelddagen zijn op 4 en 5 februari 2019. Graag tot ziens!


De Empel is onderdeel van Skipov basisonderwijs, dat bestaat in totaal uit 14 basisscholen waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs. Alle Skipov scholen zijn gevestigd in de gemeente Meierijstad, 7 scholen zijn in de kern van Veghel gehuisvest en 7 scholen in de daarom liggende dorpen Eerde, Zijtaart, Boerdonk, Keldonk, Mariaheide en Erp.